2016-02-24

Rólunk

A Lieflog Kft. több mint 15 éves szállítmányozási múlttal, valamint közel 10 éves gyógyszer logisztikai tapasztalattal bír. A vállalat a kezdetektől nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ügyfelei számára gördülékeny, precíz, rugalmas megoldásokat kínáljon, amely lehetővé tette azt, hogy kivívja jelenlegi pozícióját a piacon.

A Lieflog Kft. megbízhatóságát a szállítmányozói piacon számos elégedett ügyfél tanúsítja. Mára egy dinamikusan fejlődő  vállalkozásként jelen  vagyunkbelföldi, nemzetközi,  ADR-es,  hűtött, kipper, csomag,  gyűjtőszállításokban  egyaránt.

Cégünk növekedése lehetővé tette, hogy a bővülő ügyféligényeket mind szélesebb körű szolgáltatásokkal elégítsük ki: szállítmányozás, raktározás, vámügyintézés, konténeres tengeri és légi szállítás. Gyakorlati tapasztalataink kimagaslóak kiállítási- expo logisztika területén világszerte.

Túlméretes és speciális szállítás igényekhez, gépszállításokhoz, emelésekhez alvállalkozói körünk lefedi a teljes magyar és európai piacot, de az EU határain kívül is sikeresen teljesítettünk feladatokat. A Lief log Kft. számára a fuvarosai irányába tanúsított lojalitás elengedhetetlen a vállalat által megfogalmazott értékek sorában. Válasszon  minket!  Megháláljuk  bizalmát.

Cégünk  teljes  körű  ügyintézést  vállal  az  áru  felvételétől  egészen  a  célba  érkezéséig. Folymatosan figyelemmel kísérjük az áru útját, és ami a legfontosabb, mindezt az ÖN teljes körű tájékoztatása mellett.